StartUp

Kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.

För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

Ja tack!

Jag vill gärna ha det senaste om vägen till Industri 4.0.

Med Ditwin StartUp är du snabbt igång och jobbar smart i ditt PLM-system. Då blir det ordning och reda i hela konstruktions- och produktionsprocessen, från idé till färdig produkt.

Kom igång snabbt och säkert med ditt PLM-system

Nu har vi tagit fram ett riktigt smart Startup-paket för dig som snabbt vill komma igång med ditt PLM-system. Och framförallt – snabbare lansera dina produkter på marknaden.

PLM står för Product Lifecycle Management och är en lösning för att hantera information om en produkt under hela dess livscykel. I ett PLM-system kan information om produkten versionshanteras och olika informationsmängder kan relateras till varandra.

Det är egentligen ganska enkelt. Om du samlar all aktuell information om produkten på ett ställe, där det är åtkomligt för alla – ja, då blir det ju rätt från första början. Behöver du justera något, kan alla dina medarbetare se det direkt.

Vi på Ditwin har jobbat med PLM-system i mer än 20 år och vet vad som funkar och inte funkar. Därför finns vi med från start, hjälper till med alla inställningar och ser till att du kommer igång. Och vi har förstås en heltäckande support, både online och via telefon, om du behöver hjälp.

Vill du veta mer om Ditwin StartUp, kontakta;
thomas.marklund(Byt ut den här parentesen mot @-symbolen)ditwin.se
Direkt: 010-152 45 90
Mobil: 070-317 50 90