CAM

Kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.

För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

Ja tack!

Jag vill gärna ha det senaste om vägen till Industri 4.0.

CAM står för Computer Aided Manufacturing. CAM gör det möjligt att integrera konstruktion och CAD med tillverkning genom datorstödd beredning. Genom att nyttja CAM kan både tid och pengar sparas då man virtuellt kan breda och verifiera bearbetningen av produkten.

Genom vårt partnerskap med Siemens PLM Software kan vi erbjuda de avancerade CAM-systemen NX™ CAM, som kan integreras med NX, och CAM Express som kan integreras med Solid Edge®.

 

NX CAM

NX_CAMNX CAM är en lösning med moduler för bland annat CAM-beredning, verktygs- och fixturkonstruktion, mätmaskinsberedning och validering av NC-kod. Lösningen gör det enkelt att effektivisera och förenkla beredning av komponenter.

NX CAM är en del i NX-lösningen som även innehåller NX CAD och NX CAE. Genom att NX erbjuder en integrerad lösning för konstruktion, analys och tillverkning kan du utveckla och tillverka bättre produkter på kortare tid.

NX CAM är förberett för integration till Teamcenter®, det världsledande PLM-systemet. Integrationen gör bland annat att dina beredningar revisionshålls och relateras till produkten och att produktionsinformation enkelt kan nås ute vid maskinen där tillverkningen sker.

Mer information om NX CAM hittar du här:

 

Solid Edge – CAM Express

Solid_Edge_CAMSolid Edge är en ledande CAD-programvara för 3D-baserad konstruktion som använder synchronous technology för att hjälpa dig att snabba upp konstruktionsarbetet, göra ändringar och förbättra återanvändningen.

För CAM-beredning med Solid Edge kan Siemens CAM Express användas. CAM Express innehåller bland annat moduler för svarvning, 2,5-, 3- och 5-axlig fräsning.

Mer information om Solid Edge hittar du här:

 

Testa Solid Edge i 45 dagar

Du vet väl om att du kan testa Solid Edge i 45 dagar utan kostnad.

Try Solid Edge free!

 

Hyr Solid Edge online

Solid Edge - Learn more now!

Du kan även hyra Solid Edge online. Du betalar med ditt kreditkort och betalar per månad eller per år. Välj vilken version av Solid Edge du vill ha – Design & Drafting, Foundation, Classic eller Premium. Hyra kan vara ett praktiskt sätt att komma igång med Solid Edge, eller för att komplettera din installation med någon fler licens vid en arbetstopp.