Testa Solid Edge 2019 gratis i 45 dagar!

Kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.

För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

Ja tack!

Jag vill gärna ha det senaste om vägen till Industri 4.0.

Nu har Siemens lanserat nya Solid Edge 2019 med många spännande nyheter som gör det ännu enklare och snabbare för dig som jobbar med 3D-baserad produktutveckling och konstruktion.

Du kan själv testa nya Solid Edge 2019 gratis i 45 dagar!

 

Klicka här för att testa Solid Edge 2019 gratis i 45 dagar

Ditwins analys
– Solid Edge 2019 är en komplett utvecklingsplattform!

Daniel Grahn, vår produktspecialist på Solid Edge, menar att Solid Edge inte längre enbart är ett traditionellt CAD-program utan en utvecklingsplattform med programvaror för olika ändamål som kan byggas efter behov. Siemens har på senare tid ökat takten för att på kort tid göra denna utvecklingsplattform till en komplett svit som löser de flesta behov inom produktutveckling.  För varje år adderas fler programvaror som är världsledande inom respektive område.

– Fördelen med detta är att man från en leverantör får programvaror som man vet fungerar ihop med varandra. De har integrerats tajt med varandra vilket gör att informationsutbyte sker sömlöst och manuellt arbete minimeras. Istället för att se det som flera programvaror så fungerar det nu som ett stort program som går att bygga ut, säger Daniel.

Har du frågor eller vill veta mer om Solid Edge 2019, kan du kontakta Daniel Grahn på telefon 010-152 45 25 eller mejl daniel.grahn(Byt ut den här parentesen mot @-symbolen)ditwin.se.

 

 

 

 

Mer information om Solid Edge 2019 hittar du här: