CAD

Kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.

För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

Ja tack!

Jag vill gärna ha det senaste om vägen till Industri 4.0.

CAD står för Computer Aided Design och har utvecklats snabbt under de senaste 20 åren. I början användes tekniken enbart för att försöka efterlikna handritade byggnads- och konstruktionsritningar. Idag kan man direkt visualisera och simulera avancerade konstruktionsmodeller i realtid genom den virtuella modell som skapas med 3D-CAD-systemet.

Genom vårt partnerskap med Siemens PLM Software kan vi erbjuda CAD-systemen NX™ och Solid Edge®. CAD-systemen baseras på Parasolid®, den världsledande geometrimotorn, och synchronous technology som gör det möjligt att effektivt direkteditera geometri och göra ”död” importerad geometri levande.

NX CAD

NX_CADNX CAD är en lösning med moduler för bland annat produktdesign, industridesign, elektromekanisk design, mekatronikutveckling och produktdokumentation. Lösningen gör det enkelt att effektivisera och förenkla produktutvecklingen för ingenjörer som behöver leverera innovativa produkter i en kollaborativ miljö.

Med synchronous technology kan du effektivisera utvecklingsarbetet och förenkla ändring av komplex eller importerad geometri.

NX CAD är en del i NX-lösningen som även innehåller NX CAM och NX CAE. Genom att NX erbjuder en integrerad lösning för konstruktion, analys och tillverkning kan du utveckla och tillverka bättre produkter på kortare tid.

NX CAD är förberett för integration till Teamcenter®, det världsledande PLM-systemet. Det gör bland annat att din produktdata och processer hanteras kvalitetssäkrat under hela utvecklingsprocess.

NX 12 har nyligen lanserats. Du kan få mer information om NX 12 på vår specialsida.

Mer information om NX CAD hittar du här:

Solid Edge

Solid Edge är en ledande CAD-programvara för 3D-baserad konstruktion som använder synchronous technology för att hjälpa dig att snabba upp konstruktionsarbetet, göra ändringar och förbättra återanvändningen.

Solid Edge kan integreras till Teamcenter, det världsledande PLM-systemet.

Solid Edge 2019, som har lanserats i juni, innehåller många nyheter som gör det ännu enklare att använda.

Mer information om Solid Edge hittar du här:

 

Testa Solid Edge i 45 dagar

Du vet väl om att du kan testa Solid Edge i 45 dagar utan kostnad.

Try Solid Edge free!

 

Hyr Solid Edge online

Solid Edge - Learn more now!

Du kan även hyra Solid Edge online. Du betalar med ditt kreditkort och hyr månadsvis eller per år. Välj vilken version av Solid Edge du vill ha – Design & Drafting, Foundation, Classic eller Premium. Hyra kan vara ett praktiskt sätt att komma igång med Solid Edge, eller för att komplettera din installation med någon fler licens vid en arbetstopp.