Events

Kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.

För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

Ja tack!

Jag vill gärna ha det senaste om vägen till Industri 4.0.

Case title

Studentlunch 7 december – Vad har ritbordet med dagens produktutvecklingsprocess att göra?

Kommande event

Vi kommer en gång per läsperiod bjuda in dig som är med i vår studentlista till en lunch där vi pratar om ett intressant ämne, som på något sätt berör Industri 4.0. Förhoppningsvis ger dig lunchen ny kunskap som industrin behöver för att utvecklas och överleva. Och naturligtvis bjuder vi på lunch!

Läs mer
Case title

Kunskapswebbinar – Nu är det enklare att mäta med NX!

Avslutade Event

Fredag 16 november kl 11.30-12.00 bjuder vi in dig till vårt kunskapswebbinar om funktioner för att mäta med NX. Vår NX-expert Mattias Näslund kommer då gå igenom det nya mätverktyget.

Läs mer
Case title

3D-skanning och 3D-printing med Solid Edge och NX däremellan!

Avslutade Event

Torsdag 8 november kl 11.30-12 välkomnar vi dig varmt att delta i vårt spännande 3D-skanning och 3D-printing webbinar. Vi kommer att visa hur du med enkla medel kan skanna ett föremål, lyfta in den skannade modellen i Solid Edge eller NX, modifiera den efter behov och sedan skriva ut den direkt från CAD-systemet med hjälp av en 3D-printer. Daniel Grahn, vår produktspecialist på Solid Edge, menar att detta är ett enkelt och snabbt sätt att få fram en prototyp för att se om produkten fungerar i praktiken.

Läs mer
Case title

Kunskapseminarium – Nyheter i Solid Edge 2019

Avslutade Event

Nu lanseras nya versionen av Solid Edge- Solid Edge 2019!
- Solid Edge är inte längre enbart ett traditionellt CAD-program utan en utvecklingsplattform för olika ändamål som kan byggas efter behov, menar Daniel Grahn, vår produktspecialist på Solid Edge.

Läs mer
Case title

Kunskapswebbinar – Projekthantering i Teamcenter

Avslutade Event

Fredag 1 juni 2018 kl 11.30-12.00 bjuder vi in dig till vårt kunskapswebbinar om projekthantering i Teamcenter. Med hjälp av Schedule kan du skapa Gant-scheman och koppla leveranser till resurser och flöden för godkännanden.

Läs mer
Case title

Kunskapswebbinar – Flödessimulering med Solid Edge

Avslutade Event

Fredag 13 april 2018 kl 11.30-12.00 bjuder vi in dig till vårt kunskapswebinar om nyheten Solid Edge Flow Simulation. Med den kan du göra flödessimuleringar i Solid Edge.

Läs mer
Case title

Kunskapswebinar – teknisk dokumentation med Solid Edge

Avslutade Event

Fredag 2 februari 2018 kl 11.30-12.00 bjuder vi in dig till vårt kunskapswebinar om nyheten Solid Edge Technical Publications. Med hjälp av Technical Publications kan du snabbt skapa många typer av tekniska dokument. Från enkla illustrationer till slutanvändarhandböcker eller interaktiva tekniska dokument för tillverkning och service. Du kan endast delta i webinaret via webben. Anmälan gör du via formuläret längst ned på sidan.

Läs mer
Case title

Seminarium – NX 12 en multidisciplinär innovationsplattform

Avslutade Event

Fredag 1 december bjuder vi in dig till vårt kunskapsseminarium för NX. Seminariet genomförs i Luleå men du kan även delta via webben.

Läs mer
Case title

Kunskapswebinar NX 11 MR 1 och 2

Avslutade Event

Fredag 15 september kl 11.30-12.00 bjuder vi in dig till vårt kunskapswebinar om nyheter i NX 11 som har kommit i MR1 och 2 under våren. Du kan endast delta via webben. Anmälan gör du via formuläret längst ned på sidan.

Läs mer
Case title

Kunskapsseminarium – Nyheter i Solid Edge ST10

Avslutade Event

Onsdag 6 september bjuder vi in dig till vårt kunskapsseminarium för Solid Edge där vi presenterar nyheterna i ST10. Seminariet genomförs i Hudiksvall men du kan även delta via webben.

Läs mer