Kunskapswebbinar – Nu är det enklare att mäta med NX!

Kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.

För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

Ja tack!

Jag vill gärna ha det senaste om vägen till Industri 4.0.

Fredag 16 november kl 11.30-12.00 bjuder vi in dig till vårt kunskapswebbinar om funktioner för att mäta med NX. Vår NX-expert Mattias Näslund kommer då gå igenom det nya mätverktyget.


I NX har det funnits fler än 15 olika mätverktyg med mer än 50 underfunktioner. Dessa har i NX 12.0.2 slagits samman till ett enda mätverktyg. Tidigare var metoden för att mäta rätt omständig och man tvungen att först välja vilken typ av mätning som skulle utföras och sedan välja objekt i rätt ordning och börja om från början om andra typer av mätningar skulle utföras.

Med det nya mätverktyget kan du snabbt få reda på allt om de valda objekten. Det går även att skapa associativa mått och annoteringar som kan användas sedan du har mätt klart.

– Det kan låta som en liten förändring att sammanföra alla mätfunktioner till en. Men det gör stor skillnad. Jag blir betydligt mycket snabbare i min modellering då jag kan börja mäta och sedan bestämma vilka resultat jag vill ha, säger Mattias.

Under webbinaret kommer Mattias att gå igen nyheterna och visa på hur du snabbt och enkelt kan utföra olika typer av mätningar.

 
 

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till Nu är det enklare att mäta med NX!.

* obligatoriskt fält
Deltar via *

Vänligen ange nedan ditt samtycke till att vi sparar dina uppgifter i syfte att kommunicera kring eventet

Du kommer att få en bekräftelse på din anmälan via e-post.

Vi kommer att skicka ut information om hur du kopplar upp dig för att delta i webinaret ett par dagar innan det genomförs.

 

 

Relaterat

 
Teamcenter med support för Windows 10 och Office 2016

Teamcenter med support för Windows 10 och Office 2016

Nyligen släpptes Teamcenter 11.2.2 och med den support för Windows 10 samt Microsoft Office 2016. För Teamcenter 10 kommer support för Office 2016 och Windows 10 i release 10.1.6 som är planerad att släppas i november 2016.

Läs mer