Ett startupföretag behöver få ut sina produkter och tjänster på marknaden så snabbt som möjligt. Med Solid Edge 2019 kan dina idéer bli till verklighet. Och tillsammans med oss på Ditwin kan du dessutom komma igång med Solid Edge gratis i upp till 3 år!

Ett startupföretag har till en början en liten budget som ska räcka till mycket. Vi på Ditwin tycker att din CAD-programvara ska vara en lösning, och inte ett problem. Tillsammans med Siemens erbjuder vi därför dig som startupföretag att kostnadsfritt använda Solid Edge Premium.

– Att som startupföretag gratis få möjligheten till ett så här bra CAD-program är unikt, då licenserna annars brukar vara otroligt kostsamma för nystartade bolag, säger Thomas Hemström, VD för Rapid-3D-Lab.

Thomas hade länge haft ett intresse för 3D skrivare när han för ett år sedan gjorde sin hobby till verksamhet. Rapid-3D-Lab är verksam inom friformstillverkning nischat mot elektronikbranschen. 3D-utskrift jämfört med traditionell tillverkning ger både kortare ledtid men även möjligheten till att skapa komplexa detaljer.

– Efter att jag 3D-scannat kundens produkt kan jag genom Solid Edge importera in-reverse. Denna funktion i Solid Edge är ganska sällsynt bland CAD-program, då program jag tidigare använt mig av brukar krascha vid importen av de stora filerna, förklarar Thomas VD förRapid-3D-Lab.

– Vi är såklart otroligt glada att kunna vara med och erbjuda startupbolag en gratis CAD-licens när det till en början kan vara tufft att få verksamheten att gå runt, berättar Daniel, CAD-specialist på Ditwin.

Daniel hjälper dig om Startupföretag att komma igång med Solid Edge.
Läs mer om hur du kan få tillgång till Solid Edge i upp till 3 år.

Thomas Hemström
VD Rapid-3D-Lab