Vill du lära dig Solid Edge från grunden, på din egen arbetsplats? Anmäl dig till vår Onlinekurs med Daniel Grahn, vår Solid Edge-expert och erfarna konstruktionspedagog. En av dem som gått utbildningen är Mikael Hamberg, som jobbar med konstruktion och CAM-beredning på SoliferPolar AB i Dorotea.

– Mycket praktiskt och toppen att ha Daniel som sin egen lärare online. Han fanns hela tiden tillgänglig för frågor och tips. Då gick det snabbt att lära sig och gå vidare i kursen, säger Mikael Hamberg.

Mikael har jobbat med inredningar och som NC-operatör på SoliferPolar i 23 år. Företaget, som är ett av de äldsta i branschen, har tillverkat kvalitetshusvagnar i Dorotea sedan 1964. Nu har Mikael tagit steget in på konstruktionsavdelningen, där han i februari gick en intensivkurs online i Solid Edge.

– Vi körde måndag-fredag kl 08-16 och Daniel fanns hela tiden tillhands, vilket kändes tryggt och underlättade inlärningen. När jag hade en fråga, svarade han direkt.

– Vi använder Teamviewer för att dela skrivbord och kommunicera med varandra. Jag ser elevernas skärmar och eleverna ser min skärm vid genomgångar, förklarar Daniel Grahn, som jobbar på Ditwins kontor i Hudiksvall.

Onlineutbildningen är ett praktiskt, hållbart och kostnadseffektivt sätt att lära sig och snabbt komma igång med Solid Edge. Kursdeltagarna ansvarar själva för lokal, dator, Solid Edge-licens samt bra internetuppkoppling. Inga omkostnader för resor och boende således.

– Det var också bra att kunna sitta hemma på vår egen konstruktionsavdelning, plugga koncentrerat och samtidigt kunna få råd av mina erfarna kollegor vid behov, säger Mikael Hamberg.

Läs mer om Polarvagnen: www.polarvagnen.se

Ladda ned kursbeskrivningen för vår Online Solid Edge-utbildning.

Vill du veta mer om utbildningen, ta kontakt med Daniel Grahn på 010-152 45 25 eller daniel.grahn(Byt ut den här parentesen mot @-symbolen)ditwin.se.