Kunskapswebbinar – Flödessimulering med Solid Edge

Kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.

För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

Ja tack!

Jag vill gärna ha det senaste om vägen till Industri 4.0.

Fredag 13 april 2018 kl 11.30-12.00 bjuder vi in dig till vårt kunskapswebinar om nyheten Solid Edge Flow Simulation. Med den kan du göra flödessimuleringar i Solid Edge.

Solid Edge Flow Simulation är det enda analysverktyget för flödesanalys (CFD – Computational Fluid Dynamics), som är helt inbäddat i Solid Edge. Det gör att du enkelt och snabbt kan göra flödesanalyser tidigt i utvecklingsprocessen då kostnaderna för ändringar är låga.

Solid Edge Flow Simulation automatiserar de mest krävande CFD-stegen och hjälper dig att förbereda och analysera dina Solid Edge-modeller. Den baseras på FloEFD, en CFD-lösare som används av ingenjörer över hela världen.

Vid webbinariet kommer Daniel Grahn och Mats Källström att presentera och visa exempel på hur du kan använda Solid Edge Flow Simulation och de möjligheter som det ger.

Videon visar ett exempel på en värme- och flödesanalys.

 
 

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till Flödessimulering med Solid Edge.

* obligatoriskt fält
Deltar via *

Vänligen ange nedan ditt samtycke till att vi sparar dina uppgifter i syfte att kommunicera kring eventet

Du kommer att få en bekräftelse på din anmälan via e-post.

Vi kommer att skicka ut information om hur du kopplar upp dig för att delta i webinaret ett par dagar innan det genomförs.

 

 

Relaterat

 
Kunskapswebinar Solid Edge - Keyshot

Kunskapswebinar Solid Edge - Keyshot

Torsdag 26 januari kl 11.30-12.00 bjuder vi in dig till vårt kunskapswebinar om Keyshot i Solid Edge. Du kan endast delta via webben. Anmälan gör du via formuläret längst ned på sidan.

Läs mer