Rekrytering – PLM-kunnig

Kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.

För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

Ja tack!

Jag vill gärna ha det senaste om vägen till Industri 4.0.

Sökes: PLM-kunnig som vill växa med oss

Ditwin är ett offensivt konsultföretag som hjälper den norrländska verkstadsindustrin att producera snabbare och smartare. Tillsammans med vår samarbetspartners Siemens, en världsledande leverantör av innovativa PLM-lösningar – Product Lifecycle Management, förkortar vi kundernas väg från idé till marknad. Vi erbjuder helhetslösningar och tjänster för virtuell produktutveckling och produktionssimulering med hjälp av PLM, CAD, CAM, CAE och DM.

Vår PLM-verksamhet växer och vi söker dig som har påbörjat din karriär och som vill fortsätta att utvecklas till en PLM-specialist hos oss. Du blir en viktig länk i utvecklingen av våra tjänster och kunderbjudanden.

Att vara PLM-specialist hos oss innebär att du arbetar hos företag med utredning, införande, utbildning och support av PLM-lösningar. Du har även möjlighet att arbeta marknadsorienterat med pre-sales, seminarier och workshops.

Eftersom vi och våra kunder värdesätter kontinuitet och effektivitet, blir du en viktig länk i införandet och förvaltningen av PLM-lösningen. Värdet av vårt och ditt arbete är den nytta våra lösningar ger kunden. Vår förmåga att förstå kundens behov och omsätta det i effektiva PLM-lösningar är A och O.

Vem söker vi?

Vi tror att du är ingenjör med inriktning mot produktutveckling, produktionsteknik eller data, med brett intresse för industriell utveckling och tillverkning. Du har hunnit arbeta några år med verksamhetsutveckling, digitalisering eller PLM, kanske som ansvarig eller konsult inom området. Produktutvecklings- och produktionsprocesser liksom PLM är områden som du vill fördjupa dig i och du arbetar gärna med systemstöd inom dessa områden.

Vår bransch behöver bli bättre på mångfald och jämställdhet, därför ser vi särskilt positivt på att tjejer söker jobbet.

Vad erbjuder vi?

Ditwin erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en organisation med stark utvecklingspotential. Du erbjuds mentorskap via våra erfarna PLM-specialister, och kommer att få ett självständigt arbete med frihet under ansvar och möjlighet att arbeta nära kunderna i ett ledande kunskapsföretag med god lönsamhet.

Du kommer att ingå i vår PLM-grupp där du får vidareutveckla dina metod- och teknikkunskaper i en kreativ miljö, där utrymmet för egna initiativ är stort så att du kan forma din egen framtid och ansvarområde.

Placeringsort: Någon av våra orter; Luleå, Örnsköldsvik, Hudiksvall eller Falun.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta VD Thomas Marklund på telefon 010-152 45 90 eller 070-317 50 90.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev senast 23 mars 2018 till: thomas.marklund(Byt ut den här parentesen mot @-symbolen)ditwin.se

 
 
 

 

Relaterat

 
Sommarsupport

Sommarsupport

Supporten tar inte ledigt över sommaren. Men pga semestrar kan svarstiderna bli något längre under perioden 4:e juli till 1:a augusti. Telefonnumret till supporten är 010-152 45 10. Du kan också logga ditt ärende via webben www.ditwin.se/support/. Däremot går det inte att maila in ärenden. Vi önskar dig en trevlig sommar och semester! Thomas med kollegor på Ditwin

Läs mer