Rekrytering – Kommunikatör Digitala och Sociala medier

Kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.

För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

Ja tack!

Jag vill gärna ha det senaste om vägen till Industri 4.0.

Sökes - Kommunikatör Digitala och Sociala medier
Finnes - Extraknäck och extrakompetens till ditt CV

Ditwin är ett offensivt konsultföretag i Luleå som hjälper den norrländska verkstadsindustrin att producera snabbare och smartare.

Tillsammans med vår samarbetspartners Siemens, en världsledande leverantör av innovativa PLM-lösningar – Product Lifecycle Management, förkortar vi kundernas väg från idé till marknad.

Vi erbjuder helhetslösningar och tjänster för virtuell produktutveckling och produktionssimulering med hjälp av PLM, CAD, CAM, CAE och DM.

Nu behöver vi en hungrig och engagerad kommunikatör/skribent som vill ha ett spännande extraknäck och berätta om det vi gör för våra kunder, samarbetspartners, beslutsfattare och media mfl.

Du är förmodligen LTU-student inom ekonomi/marknadsföring eller något annat passande ämne. Vet du inte vad förkortningarna betyder? Lugn, det lär vi dig. Det viktigaste är att du är en flyhänt skribent som kan skriva nyhetsbrev, uppdatera webben, våra sociala mediakanaler och göra marknadsanalyser.

Du får betalt per timme och kommer samtidigt att lära dig en massa matnyttigt om digitalisering, Industri 4.0 och världsledande produkter och tjänster. Bra att ha i ditt CV, när du söker jobb efter examen. Och vem vet, du kanske stannar kvar på Ditwin?

Läs mer om oss på www.ditwin.se och skicka din ansökan till thomas.marklund(Byt ut den här parentesen mot @-symbolen)ditwin.se senast 23 februari. Vår vd Thomas Marklund nås enklast på 070-317 50 90 om du vill veta mer om jobbet.

 
 
 

 

Relaterat

 
Är du strukturerad för Industri 4.0?

Är du strukturerad för Industri 4.0?

Läs mer