Kunskapswebinar – teknisk dokumentation med Solid Edge

Kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.

För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

Ja tack!

Jag vill gärna ha det senaste om vägen till Industri 4.0.

Fredag 2 februari 2018 kl 11.30-12.00 bjuder vi in dig till vårt kunskapswebinar om nyheten Solid Edge Technical Publications. Med hjälp av Technical Publications kan du snabbt skapa många typer av tekniska dokument. Från enkla illustrationer till slutanvändarhandböcker eller interaktiva tekniska dokument för tillverkning och service. Du kan endast delta i webinaret via webben. Anmälan gör du via formuläret längst ned på sidan.

Solid Edge Technical Publications är nära integrerat med Solid Edge. Ändringar i den ursprungliga designen införlivas enkelt i befintliga dokument, påskyndar konstruktionsförändringen och säkerställer att publicerade dokument speglar den nuvarande designen.

Med Solid Edge Technical Publications kan du:

  • Snabbt skapa detaljerade illustrationer av din design
  • Använda animeringar som tydligt kommunicerar hur dina produkter fungerar
  • Publicera interaktiva digitala dokument
  • Skapa omfattande underhållsmanualer
  • Publicera reservdelskataloger som är lätta att navigera i, vilket uppmuntrar dina kunder att beställa sina reservdelar direkt från dig

Solid Edge Technical Publications är en programvara som gör att du kan integrera Solid Edge och andra 3D CAD-modeller direkt i dina dokument. Solid Edge Technical Publications innehåller en kraftfull uppsättning verktyg för att arbeta med 3D CAD-modeller, dellistor och formaterad text, så att alla kan skapa tryckta eller interaktiva tekniska dokument på några minuter. Perfekt för att skapa arbetsinstruktioner, illustrerade reservdelskataloger, service- och supportdokumentation och produkthandböcker.

Webinaret genomförs fredag 2 februari 2018 kl 11.30-12.00. Du kan endast delta via webben.

Anmäl dig och dina kollegor till vårt kunskapswebinar om Solid Edge. Anmälan gör du via formuläret längst ned på sidan. (Bortse från frågan om Delta – på plats – via webben i formuläret. Du kan endast delta via webben.)

Välkommen!

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till kunskapswebinaret för teknisk dokumentation med Solid Edge.

Vi lämnar inte ut din adress till någon annnan

på platsvia webben

 

Du kommer att få en bekräftelse på din anmälan via e-post.

Vi kommer att skicka ut information om hur du kopplar upp dig för att delta i webinaret ett par dagar innan det genomförs.

 
 
 

 

Relaterat

 
Kunskapswebinar NX 11 MR 1 och 2

Kunskapswebinar NX 11 MR 1 och 2

Fredag 15 september kl 11.30-12.00 bjuder vi in dig till vårt kunskapswebinar om nyheter i NX 11 som har kommit i MR1 och 2 under våren. Du kan endast delta via webben. Anmälan gör du via formuläret längst ned på sidan.

Läs mer