Rekrytering – PLM-kunnig som vill växa med oss

Kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.

För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

Ja tack!

Jag vill gärna ha det senaste om vägen till Industri 4.0.

Vår PLM-verksamhet (Product Lifecycle Management) växer och vi söker dig som har påbörjat din karriär och som vill fortsätta att utvecklas till en PLM-specialist hos oss. Du blir en viktig länk i utvecklingen av våra tjänster och kunderbjudanden.

Att vara PLM-specialist hos oss innebär att du arbetar hos företag med utredning, införande, utbildning och support av PLM-lösningar. Du har även möjlighet att arbeta marknadsorienterat med pre-sales, seminarier och workshops. Eftersom vi och våra kunder värdesätter kontinuitet och effektivitet, blir du en viktig länk i införandet och förvaltningen av PLM-lösningen. Värdet av vårt och ditt arbete är den nytta våra lösningar ger kunden. Vår förmåga att förstå kundens behov och omsätta det i effektiva PLM-lösningar är A och O.

Vem söker vi?

Vi tror att du är ingenjör med inriktning mot produktutveckling eller produktionsteknik med brett intresse för industriell utveckling och tillverkning. Du har hunnit arbeta några år med PDM/PLM, kanske som CAD/PDM-ansvarig eller konsult inom området. Produktutvecklingsprocesser och PLM är områden som du vill fördjupa dig i och du arbetar gärna med systemstöd inom dessa områden. Vår bransch behöver bli bättre på mångfald och jämställdhet, därför ser vi särskilt positivt på att tjejer söker jobbet.

Vad erbjuder vi?

Ditwin erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en organisation med stark utvecklingspotential. Du erbjuds mentorskap via våra erfarna PLM-specialister, och kommer att få ett självständigt arbete med frihet under ansvar och möjlighet att arbeta nära kunderna i ett ledande kunskapsföretag med god lönsamhet.

Du kommer att ingå i vår PLM-grupp där du får vidareutveckla dina metod- och teknikkunskaper i en kreativ miljö, där utrymmet för egna initiativ är stort så att du kan forma din egen framtid.

Placeringsort: Någon av våra orter; Luleå, Örnsköldsvik, Hudiksvall eller Falun.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta VD Thomas Marklund på telefon 010-152 45 90 eller 070-317 50 90.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev senast 15 augusti 2017 till: thomas.marklund(Byt ut den här parentesen mot @-symbolen)ditwin.se

 
 
 

 

Relaterat

 
NX11.0.1 med nya funktioner

NX11.0.1 med nya funktioner

Nu finns NX11.0.1 (MR1) att ladda ner från GTAC. Förutom buggfixar så finns det ett stort antal nyheter. Nedan finns ett urval av dessa.

Läs mer