Kunskapsseminarium – Nyheter i Solid Edge ST10

Kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.

För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

Ja tack!

Jag vill gärna ha det senaste om vägen till Industri 4.0.

Onsdag 6 september bjuder vi in dig till vårt kunskapsseminarium för Solid Edge där vi presenterar nyheterna i ST10. Seminariet genomförs i Hudiksvall men du kan även delta via webben.

 

Solid Edge ST10 lanserades i våras och har nu skickas ut till våra kunder. Vi bjuder därför in dig till vårt kunskapsseminarium som genomförs i Hudiksvall onsdag 6 september.

Vid seminariet kommer vår Solid Edge-expert Daniel Grahn att presentera många av nyheterna i ST10. Du får även möjlighet att ställa frågor och träffa andra användare av Solid Edge.

Seminariet genomförs kl 10-12 och vi avslutar med att bjuda på lunch och du får då även möjlighet att testa Solid Edge ST10 på egen hand.

Vi håller till hos Rosenqvists Rail på Hyggesvägen 4 i Hudiksvall.

Har du inte möjlighet att komma till Hudiksvall kan du delta via webben. Då får du se presentationen och höra vad som sägs. I det fallet får du ordna lunchen på egen hand.

Anmälan sker via formuläret längst ned på denna sida.

Några av nyheter i Solid Edge ST10 kan få mer information om på vår Solid Edge ST10-sida, i Whats New-broschyren eller på Siemens hemsida.

Vi vill ha din anmälan senast torsdag 31 augusti. Anmäl dig via formuläret nedan.

Deltagandet är kostnadsfritt. Välkommen!

 

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till kunskapsseminariet för Solid Edge ST10.

Vi lämnar inte ut din adress till någon annnan

på platsvia webben

 

Du kommer att få en bekräftelse på din anmälan via e-post.

För dig som deltar via webben, kommer vi att skicka ut information om hur du kopplar upp dig ett par dagar innan seminariet.

 
 
 

 

Relaterat

 
Rekrytering - PLM-kunnig som vill växa med oss

Rekrytering - PLM-kunnig som vill växa med oss

Vår PLM-verksamhet (Product Lifecycle Management) växer och vi söker dig som har påbörjat din karriär och som vill fortsätta att utvecklas till en PLM-specialist hos oss. Du blir en viktig länk i utvecklingen av våra tjänster och kunderbjudanden.

Läs mer