Solid Edge – en komplett lösning för produktdesign, simulering och tillverkning

Kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.

För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

Ja tack!

Jag vill gärna ha det senaste om vägen till Industri 4.0.

Solid Edge ger användarna ett komplett utbud av lösningar för att möta ett brett spektrum av affärsbehov. Solid Edge erbjuder inte bara omfattande konstruktionslösningar, utan även skalbara lösningar för simulering, tillverkning och datahantering.

Videon beskriver något av det som du kan göra med Solid Edge.

 

 
 
 

 

Relaterat

 
Stöckli Swiss Sports designs

Stöckli Swiss Sports designs

“With Solid Edge, we draw all the important parts of the ski – side geometry, height profile of the core, toe protection, and many other components that are important for overall ski production, including the cassette and insole wedges," said Stephan Renggli, equipment engineer.

Läs mer