Teamcenter med support för Windows 10 och Office 2016

Kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.

För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

Ja tack!

Jag vill gärna ha det senaste om vägen till Industri 4.0.

Nyligen släpptes Teamcenter 11.2.2 och med den support för Windows 10 samt Microsoft Office 2016. För Teamcenter 10 kommer support för Office 2016 och Windows 10 i release 10.1.6 som är planerad att släppas i november 2016.

tc1122Förutom support av Windows 10 och Office 2016 levereras många andra förbättringar inom flera områden av Teamcenter, som exempelvis BOM Management, Requirements Management, Enviromental complience and product sustainability.

Med Teamcenter 11.2.2 kommer även möjligheten att köra Active Workspace 3.1 som i sig innehåller många förbättringar av användbarhet och produktivitet.

En kort summering av förbättringarna i Teamcenter 11.2.2 framgår av bilden till höger.

Om du önskar mer information gällande dessa förändringar och de möjligheter det erbjuder er organisation, kontakta oss på Ditwin.

 
 
 

 

Relaterat

 
Global PLM-lösning hos Ålö

Global PLM-lösning hos Ålö

Våren 2014 tog Ålö sin nya PLM-lösning i drift. Då ersattes SmarTeam med Teamcenter och ett 30-tal konstruktörer bytte över en helg lagringssystem för sina Solid Edge-modeller och ritningar. En viktig del i införandet var att frisläppningen och ändringen av artiklar hanteras via Teamenter Change Management.

Läs mer