Stöckli Swiss Sports designs

Kontakta mig

Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.

För att kunna behandla dina uppgifter behöver du lämna ett samtycke.

Ja tack!

Jag vill gärna ha det senaste om vägen till Industri 4.0.

“With Solid Edge, we draw all the important parts of the ski – side geometry, height profile of the core, toe protection, and many other components that are important for overall ski production, including the cassette and insole wedges," said Stephan Renggli, equipment engineer.

The Swiss snow ski manufacturer cuts custom snow ski production from two days to one hour and optimized ski shapes for individual performance. Using Solid Edge for its CAD design tool, Stöckli optimizes the ski to match the style, proficiency, height and weight of the skier.

Mer information:

 
 
 

 

Relaterat

 
NX 12 - en multidisciplinär innovationsplattform

NX 12 - en multidisciplinär innovationsplattform

Nu har NX 12 lanserats. Den bygger på arvet från tidigare NX-versioner som en klassledande lösning för innovation och utveckling. NX 12 levererar nästa generations design-, simulerings- och tillverkningslösningar som gör det möjligt för företagen att inse värdet av den digitala tvillingen. Släpp lös din innovation med den enda öppna och integrerade multidisciplinära utvecklingsplattformen.

Läs mer